Spiralvisp 27 cm Jonas of Sweden
En riktig klassiker! Den här hittar man i de flesta kök och det finns det en anledning till! Trådvispen eller spiralvispen (kärt barn har fler namn) används flitigt i alla storkök, restauranger caféer och bagerier.
Tack vare att den kommer åt i hela botten på kärlet eller kastullen du vispar i passar den utmärkt till att vispa ihop ägg till en omelett, vispa ut klumpar i mjöl, vispa grädde eller tillreda en sås.
Det är även den bästa vispen att använda när du inte har så mycket att vispa då den är lätt att jobba med och kommer åt så bra.
Tillverkad i Sverige av högkvalitativt stål vilket gör den till ett riktigt bra miljöval!
DaloLindén AB utvecklar och tillverkar husgeråd samt andra produkter för kök och hem, men även till professionella användare såsom restauranger och storkök. En sammanslagning av flera bolag innebär att vi idag finns på tre svenska orter; Gnosjö, Motala och Värnamo samt ett dotterbolag i Minneapolis, USA.